Akpınar Şehit Vahit Elmas İlkokulu

WEB https://bozuyukakpinarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Akpınar Mahallesi No176 Bozüyük/BiLECİK
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede " Model Okul " olmaktır.
MİSYON : Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce Önder Atatürk´ün Büyük Türkiye İdeali´ne ulaşmayı hedefleyen; ailesine, vatanına, milletine ve Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı merhamet, büyüklerine hürmet gösteren; bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Gün içinde her saat belediye dolmuş hizmeti bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklığı 7 km İl merkezine uzaklığı 43 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :